Thierry Hautman, directeur de Belle Alliance à Lasne

Thierry Hautman, de directeur van de nieuwe residentie Belle Alliance, verwelkomt de toekomstige bewoners en ook de medewerkers op hartelijke wijze in Lasne. Met een persoonlijk welkomstwoord vertelt hij in eigen woorden over dit nieuwe woonzorgcentrum en zijn zorgproject voor Belle Alliance.

Verzorging

Verzorging

Doe vrijblijvend een beroep op diverse dienstenpakketten, onder meer thuishulp en -verpleging … Daarnaast hebt u een kapper, pedicure en kinesist ter beschikking.

Eten

Eten

Zelf koken of liever een maaltijd bestellen? De kok en zijn team bereiden dagelijks verse, verfijnde menu’s. Uiteraard met respect voor je gewenste dieet.

(Be)leven

(Be)leven

Teken dagelijks in op veelzijdige animatie, zoals workshops, gymnastiek, uitstapjes … Alleen of in groep. Of lees je liever een boek uit de bib?

Hier kunt u ook op rekenen :

Geniet van de klantgerichte dienstverlening in Belle Alliance. We maken uw verblijf graag zo aangenaam mogelijk. Contacteer ons voor de prijs van je verblijf.

Unité pour Personnes Âgées Désorientées

Afdeling Verhoogd Toezicht

Aandacht voor personen met speciale zorgen.
Piscine et espace de fitness

Zwembad en fitnessruimte

Ontspannen, goed voor lichaam en geest!
Hartelijke ontvangst

Hartelijke ontvangst

Op het terras of in het salon kan je iedereen ontvangen die je wil.
Chambres luxueuses et lumineuses

Luxueuze en lichte kamers

Smaakvol ingericht met alle moderne comfort.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws over deze magnifieke nieuwe residentie in Lasne? Laat hieronder je gegevens achter en ons team contacteert je snel.

Meer informatie?

Belle Alliance

Chaussée de Louvain, 150
1380 Lasne

50.695247519399, 4.4192001