Zorg met een babbeltje bij

Van deze beslissing heeft ze nog geen seconde spijt gehad. Jeanne is iemand die zeer positief in het leven staat. “Ik ben heel tevreden over het eten en de verzorging in het woonzorgcentrum, de weinige hulp die ik nodig heb, stel ik zeer op prijs. Zeker met een babbeltje er bij”.

Aan vrienden heeft ze ook geen gebrek: “Ik heb hier al verschillende medebewoners leren kennen die nu goede vrienden zijn geworden. En mijn hartsvriendin Iréne en ik doen letterlijk alles samen.”

Met groepsactiviteiten doet ze zelden mee. Ze geniet veel meer van babbeltjes met haar vrienden of familie en het personeel. De individuele activiteiten spreken haar meer aan.

Feest!

“De dag dat ik 100 jaar geworden ben zal ik nooit vergeten: bloemen en kaartjes, een prachtige taart, een groot feest en persoonlijke felicitaties van het Koningspaar! Wie had dat ooit gedacht? Jeanne 100 jaar. Ik alleszins niet!”, glundert ze. “Wat mijn geheim is om zo gezond te blijven? Veel druiven eten, hard werken en je niet druk maken over zaken waar je niets kan aan veranderen.”

Ontdek alles over het woonzorgcentrum of de assistentiewoningen van Justus Lipsius Overijse.