Begin dit jaar trok emeis TV-chef Jeroen De Pauw aan, als coach voor onze chefs en sous-chefs. Om de uitdagingen en knelpunten voor onze chefs beter te leren kennen, deed Jeroen begin februari (2022) een stage in residentie Paul Delvaux in Watermaal-Bosvoorde. In deze video ontdek je wat hij en de chefs van residentie Paul Delvaux  en residentie Augustin in Vorst (winnaar Cooking Trophy 2021) ervan vonden. 

In vier thematische workshops op diverse locaties bespreken de deelnemers ideeën en wisselen ze tips uit. Tijdens en/of na de workshop experimenteren ze verder rond het specifieke thema en wisselen de ervaringen uit met de collega’s uit andere residenties. De diverse achtergrond van de chefs en sous-chefs zorgt voor een boeiende wisselwerking rond thema’s als vegetarische maaltijden, exotische ingrediënten, duurzame keuken en afvalvermindering en, last but nog least, een optimale maaltijdbeleving in het restaurant zelf, door de bewoners.

Cooking Trophy Winners 2021
Cooking Trophy Jeroen De Pauw