(Be)leven

(Be)leven

Teken dagelijks in op veelzijdige animatie, zoals workshops, gymnastiek, uitstapjes … Alleen of in groep. Of lees je liever een boek uit de bib?

Eten

Eten

Zelf koken of liever een maaltijd bestellen? De kok en zijn team bereiden dagelijks verse, verfijnde menu’s. Uiteraard met respect voor je gewenste dieet.

Verzorging

Verzorging

Doe vrijblijvend een beroep op diverse dienstenpakketten, onder meer thuishulp en -verpleging … Daarnaast hebt u een kapper, pedicure en kinesist ter beschikking.

Assistentiewoningen of een woonzorgcentrum?

De assistentiewoningen "Domaine Churchill" en het woonzorgcentrum "Les Jardins de Longchamp" zijn twee Orpea-residenties die ideaal gelegen zijn op 50m van het Terkamerenbos, vlakbij het commercieel centrum 'La Bascule' en de wijk 'Montjoie'. Wat maakt nu het verschil tussen de assistentiewoningen en het woonzorgcentrum? In deze video van regionale televisiezender BX1 (FR) lichten de directeurs het graag toe. Kom zeker eens op bezoek om jouw ideale woonoplossing te ontdekken.

Daarbovenop geniet je:

Een pak bijzondere diensten, standaard inbegrepen. Stuk voor stuk dragen ze bij tot een gemoedelijk verblijf in je eigen assistentiewoning.
Contacteer ons voor de prijs van je verblijf.
 

Infirmiers

Verpleegkundigen

Je kan rekenen op een team van onafhankelijke verpleegkundigen die gepersonaliseerde zorg aan huis aanbieden.
Sécurité

Veiligheid

De ontvangst gebeurt met de glimlach, in een warme sfeer.
Courts séjours

Kortverblijf

Je kan gebruikmaken van de appartementen voor kortverblijf in het geval van een revalidatie, een verblijf van een buitenlands familielid of om een appartement uit te proberen.
Parking sous-terrain

Ondergrondse parking

Komen je naasten op bezoek? Dan staan er diverse mogelijkheden voor het openbaar vervoer en staat er een ondergrondse parking ter beschikking.
Menu hôtelier

Hotelservice

Het restaurant, dat in 2018 werd vernieuwd, serveert je heerlijke, seizoensgebonden gerechten. Ook het ontbijt kan je in een aparte zaal nuttigen.
Je eigen meubelen

Je eigen meubelen

Om je eigen huiselijke omgeving te creëren, kan je kleine meubelen en decoratievoorwerpen meebrengen.

Meer fijns ontdekken over je verblijf?

Neem hier een kijkje in de brochure.

Meer informatie?

Domaine Churchill

Winston Churchilllaan 253a
1180 Ukkel

50.8116127, 4.367363