De eerste stap naar een woonzorgcentrum is wellicht de moeilijkste. Je verlaat immers je vertrouwde huis voor een nieuwe thuis. Orpea doet er alles aan om je verblijf zo prettig, comfortabel en veilig mogelijk te maken. Naast een uitstekende zorg betekent dit vooral je wensen op vlak van wonen én (be)leven voortreffelijk invullen.

Wat mag je precies verwachten?

Woonzorgcentra banner
Woonzorgcentra foto 1

Een persoonlijk zorgplan

Orpea kiest voor een persoonsgerichte zorg. Je krijgt een eigen zorgplan volgens je specifieke noden en verwachtingspatroon. Heb je bijvoorbeeld een beenletsel of gebruik je een rolstoel? Dan stemmen we daar meteen je woonomgeving op af.

Woonzorgcentra foto 2

24/7 hulp, op elk moment

Onbezorgd genieten van je verblijf, daar gaat het om. Daarom staat er altijd iemand klaar om je te helpen. Hiervoor mag je rekenen op een professioneel team van verpleegkundigen, kinesisten, ergotherapeuten ... tot natuurlijk ook onze klusjesmannen!

Gespecialiseerde zorg via een uitgebreid netwerk

Voor elke situatie voorzien we de vereiste gespecialiseerde en aangepaste zorg. Absoluut een sterkte! Want Orpea kan per woonzorgcentrum terugvallen op een 50-tal huisdokters uit de regio, een eigen verpleging en samenwerkingsverbanden met diverse ziekenhuizen.

Benieuwd naar de woonzorgcentra in je buurt?

Vind jouw woonzorgcentrum in de buurt.

Mijn woonzorgcentrum vinden